Medlemskap

Visingsö AIS erbjuder träningspass och aktiviteter för alla oavsett ålder, nivå och målsättning. Du ska känna dig lika välkommen att bli medlem hos oss oavsett om du är öbo, fritidsboende, besöker ön ibland eller bara vill stödja oss.

Vad innebär det att vara medlem i Visingsö AIS

Att vara medlem i en idrottsförening skiljer sig en hel del från att köpa ett träningskort i en kommersiell verksamhet. Som medlem har man stor möjlighet att påverka och vara delaktig och föreningslivet bidrar till stor gemenskap och glädje. Vi försöker även att hålla låga avgifter för att möjliggöra att alla ska kunna att vara med.

I Visingsö AIS önskar vi att alla medlemars ska försöka hjälpa till på minst en föreningsaktivitet per år, det kan exempelvis vara att hjälpa till några timmar på Grevskapsloppet, midsommarafton, delta på städdag, hjälpa till i kiosken eller sälja lotter mm. Det brukar vara väldigt trevligt och är inte speciellt betungande men denna insats är en mycket viktig del för att Visingsö AIS ska kunna fortsätta att utvecklas och erbjuda aktiviteter för alla.

Hur mycket kostar det att vara medlem

Aktiva medlemmar (över 18 år): 300 kr

Stödmedlemmar—för dig som bara vill stödja det arbete vi gör: 200 kr

Barn & ungdom (under 18 år) samt pensionärer: 200 kr

Barnfamilj (föräldrar inkl. alla barn under 18 år): 500 kr

Träningsavgift (för alla aktiva över 18 år) 600 kr

Precis som tidigare år går det även bra att istället för träningsavgiften prenumerera på bingolott alternativ hemmavinsten. Maila oss för mer info.

Olika exempel:

  • Gösta 45 år, deltar på motionspass: medlemsavgift 300 kr , träningsavgift 600kr = 900 kr
  • Anna 25 år, är med i damlaget: medlemsavgift 300kr, träningsavgift 600kr = 900kr per år
  • Fam Eriksson, 2 vuxna som deltar på motionspass, samt 3 barn: familjemedlemsskap 500kr, träningsavgift 2*600 = 1700 /år

Betalning sker till Bankgiro 5551-2362 alternativt SWISH 123 148 26 45

Ange namn, personnummer och mail på alla medlemskapet gäller. Får det inte plats i noteringsfältet var god maila alla uppgifter till [email protected]

Fortsätt till bokningssidan